Моє хобі – футбол і кіберспорт презентация

Слайд 2

МОЯ УЛЮБЛЕНА КОМАНДА ПО ФУТБОЛУ

Моя улюблена команда – це Real Madrid
Історія

цієї команди :Реал Мадрид був заснований в 1902 році. Перші десять років існування клубу не було відзначено видатними подіями, коли "Реал" отримав в оренду ділянку землі для облаштування футбольного поля в 1912 році, причому його власник запросив солідну по тим часам плату - 1000 песет на місяць. У цьому ж році відбулася ще одна значна подія: у клубі з'явився юний нападник по імені Сантьяго Бернабеу, який згодом став самим знаменитим президентом "Реала". Протягом наступних декількох років "Реал" впевнено ввійшов у число найсильніших клубів країни, і вже в 1920 році в його історії відбулася значна подія: король Іспанії подарував клубу титул "КОРОЛІВСЬКОГО". У ті роки В складі "Реала" виступали чудові гравці - Теус, Еріка, Эулогио, Арангурен, Рікардо Альварес, Кастель, брати Петі - вони вважалися одними з найсильніших в країні.

Слайд 3

СОСТАВ КОМАНДИ REAL MADRID

Слайд 4

ПРО КОМАНДУ REAL MADRID

«Реал Мадрид» — іспанський професійний футбольний клуб, названий ФІФА

кращим футбольним клубом XX століття. За даними організації «Deloitte», «Реал» є клубом з найбільшим бюджетом у світі з річним оборотом 904 мільйони євро і найціннішим клубом вартістю 9,5 мільярда євро. «Реал Мадрид» — один із трьох клубів, які жодного разу не залишали вищий іспанський дивізіон, двома іншими є «Барселона» і «Атлетик Більбао».
Є одним з найбільш титулованих клубів в іспанському футболі, завоювавши в загальній складності 60 національних титулів; рекордні 33 титулу чемпіонату Ла ліги, 19 Кубків Іспанії, 9 разів ставав володарем Суперкубка Іспанії. Є рекордсменом за кількістю перемог і голів в Лізі чемпіонів (12 разів, єдина в Європі команда вигравала цей турнір — тоді ще Кубок Європейських чемпіонів — 5 разів поспіль).

Слайд 5

МОЯ УЛЮБЛЕНА КОМАНДА ПО КІБЕРСПОРТУ

Моя улюблена команда по кіберспоту – це Navi
Історія цієї

команди: Це українська мультиігрова кіберспортивна організація. Команда вперше в історії кіберспорту 2010 року виграла три головних турніри за один рік - World Cyber Games, Intel Extreme Masters, Electronic Sports World Cup. 21 серпня 2011 року виграла приз 1 000 000 доларів США у грі Dota 2.
Має свої команди в різних ігрових дисциплінах, зокрема Dota 2, Counter-Strike, FIFA, StarCraft II, World of Tanks, League of Legends.

Слайд 6

СКЛАД КОМАНДИ NATUS VINCERE ПО COUNTER-STRIKE

Основний склад[ред. • ред. код]
 Олександр «s1mple» Костильов

(Київ)[2]
 Єгор «flamie» Васильєв (Москва)[3]
 Іоанн «Edward» Сухарєв (Харків)
 Денис «electronic» Шарипов (Москва)
 Данило «Zeus» Тесленко (Харків)
Генеральний директор[ред. • ред. код]
 Олександр «ZeroGravity» Кохановський
Колишні гравці[ред. • ред. код]
 Арсеній «ceh9» Триноженко
 Єгор «markeloff» Маркелов
 Сергій «starix» Іщук

Слайд 7

СТВОРЕННЯ КОМАНДИ NATUS VINCERE

Команду створено 17 грудня 2009 року. Спершу команда виступала за

підтримки українського проекту KerchNET, проте невдовзі цей проект припинив своє існування, після чого підтримку команді надав відомий меценат Мурат Жумашевич (Арбалет). Окрім того, команда змінила назву на «Arbalet.UA».
31 січня 2010 року Arbalet.UA перемагає на турнірі Arbalet Cup Asia 2010, двічі обігравши китайців з TyLoo та взявши гору над ForZe 16:5 (inferno) у фіналі.
У лютому було оголошено конкурс на найкращу назву команди. На той час склад виступав під клан тегом «Arbalet.UA», а також «Na` Vi». Голосування відбувалося на сайті hltv.org, де було залишено більше 2000 коментарів. Переможцем став португалець Bruno «hArt1k» Estevens, який запропонував назву «Team Vincit», похідною від якого стала остаточна назва «Natus Vincere», що дозволило залишити тег «Na` Vi» без змін.
Имя файла: Моє-хобі-–-футбол-і-кіберспорт.pptx
Количество просмотров: 63
Количество скачиваний: 0